Ajouad El Miloudi gaat De Nieuwe Maan presenteren

De Nieuwe Maan is terug. Mét nieuwe presentator: Ajouad El Miloudi

Vrijdag 24 januari start een nieuw seizoen van De Nieuwe Maan. Ajouad El Miloudi volgt daarin Fidan Ekiz op als presentator, en zal wekelijks op vrijdagen met zijn gasten de ontwikkelingen binnen de multiculturele samenleving bespreken.

Ajouad El Miloudi is al sinds zijn 18e actief in de mediawereld. Hij heeft inmiddels een lijst uiteenlopende programma’s op zijn CV staan en is bij het grote publiek bekend van programma’s als De Keuringsdienst van waarde, De Reünie en Kaaskop of Mocro. Naast het presenteren van programma’s bedenkt en schrijft hij zelf ook TV formats over onderwerpen die hem nauw aan het hart liggen.

Kenmerkend voor de nieuwsgierige en betrokken Ajouad is dat hij dankzij zijn ontwapenende lach vragen beantwoord krijgt die een ander niet durft te stellen. Dat maakt hem een graag geziene gast bij talkshows, waar hij regelmatig wordt uitgenodigd om mee te praten.

Een talkshow presenteren is een droom, vooral om dat te mogen doen voor een omroep die openstaat voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen.” – Ajouad El Miloudi

Naast De Nieuwe Maan zal Ajouad vanaf 2020 ook andere programma’s gaan maken voor de NTR.

De eerste aflevering van De Nieuwe Maan met Ajouad El Miloudi is te zien op vrijdag 24 januari om 17.15 uur op NPO 2.